SOCIAAL
ADRES Dorpsweg 2      4491 EK Wissenkerke      
CONTACT
Made by Peter en Nicolette
 
MAC De ZEEUWEN
bij onze vereniging die autopuzzelritten in Zeeland uitzet. Voor iedereen die van een uitdaging houdt en met de auto op een uitdagende manier van de Zeeuwse omgeving wil genieten.
Welkom
John Terpstra besteedt extra aandacht aan opdrachten in een rit voor minder ervaren rijders (de C-klasse) en heeft een aantal waardevolle tips. <KLIK HIER> Minder ervaren rijders opgelet!! De regels eenvoudig in beeld gebracht                      <KLIK HIER>
CARGAZ …Nieuw…….. maar wat is het? <KLIK HIER>

De eerstkomende rit

Het komt niet vaak voor dat equipes te vroeg binnenkomen. Maar als rijders sneller zijn dan het licht is het ook niet wenselijk om ze buiten te laten wachten totdat de gewenste finishtijd is aangebroken. Daarom is besloten dat bij het te vroeg finishen met ingang van het nieuwe rittenseizoen in 2019 wordt toegestaan de kaart in te leveren met vermelding van de gewenste te noteren finishtijd. 

TE VROEG FINISHEN

Invullen controlekaart

Oogluikend wordt bij de ritten toegestaan dat gebruik wordt gemaakt van kladjes waarop de RC’s eerst worden genoteerd. Dat biedt voor iedere  deelnemer dan ook alle ruimte om een controlekaart in te leveren zonder doorhalingen, gewijzigde cijfers/letters, uitgegumde potlood notaties of tussengelegen open vakjes. Om eenduidigheid te krijgen is besloten om met ingang van de Hemelvaartsdagrit de deelnemers in de A- en B-klasse die een controlekaart inleveren die niet aan het bovenstaande voldoet, per kaart 30 strafpunten in meerdering te brengen.
26 Oktober

Herfstrit

Deze unieke rit wordt gereden in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. We hebben

bewust een dag uitgekozen dat er geen tol hoeft te worden betaald voor de

Westerscheldetunnel. Dus wat let ons??

Inschrijven en start tussen 13.30-14.00 uur bij Autobedrijf van Putten,

Handelspoort 8, 4538 BN Terneuzen.                                                                                       

Uitzetter: Antoine Baert. Controleur: