SOCIAAL
ADRES Dorpsweg 2      4491 EK Wissenkerke      
CONTACT
Made by Peter en Nicolette
 
MAC De ZEEUWEN
bij onze vereniging die autopuzzelritten in Zeeland uitzet. Voor iedereen die van een uitdaging houdt en met de auto op een uitdagende manier van de Zeeuwse omgeving wil genieten.
Welkom
John Terpstra besteedt extra aandacht aan opdrachten in een rit voor minder ervaren rijders (de C-klasse) en heeft een aantal waardevolle tips. <KLIK HIER> Minder ervaren rijders opgelet!! De regels eenvoudig in beeld gebracht                      <KLIK HIER>

De eerstkomende rit

Het komt niet vaak voor dat equipes te vroeg binnenkomen. Maar als rijders sneller zijn dan het licht is het ook niet wenselijk om ze buiten te laten wachten totdat de gewenste finishtijd is aangebroken. Daarom is besloten dat bij het te vroeg finishen met ingang van het nieuwe rittenseizoen in 2019 wordt toegestaan de kaart in te leveren met vermelding van de gewenste te noteren finishtijd. 

TE VROEG FINISHEN

Eerste rit gratis 

en

3 Euro korting per rit?

Word lid!!    <KLIK HIER>
C-Klasse C-Klasse C-Klasse WINNAAR COMPETITIE A-Klasse A-Klasse A-Klasse B-Klasse B-Klasse B-Klasse

Gelukkig eerst dit nog :-)

25 Maart 28 Maart
Voorafgaande aan de feestavond en Algemene Ledenvergadering (ALV) om 15.30 uur een rit (buiten de competitie). Deze middag wordt extra aandacht besteed aan de rijders in de B-klasse. Een rit volgens het DRR en voor de C-klasse een rit volgens het Puzzelreglement.....Alleen voor leden.  Start vanaf Paviljoen “De Meerkoet” in Wolphaartsdijk.
ReglementsavondBeter willen presteren tijdens de ritten. Meer willen weten over de reglementen. Door vraag en antwoord is dat mogelijk in een gezellige setting en een bijna persoonlijke benadering. In het dorpshuis “Versvliet” in ‘s Heer Abtskerke wordt vanaf 20.00 uur een impuls gegeven aan de kennis van iedere rittensporter. Alleen voor leden.