SOCIAAL
ADRES Dorpsweg 2 4491 EK Wissenkerke
CONTACT
Made by Peter en Nicolette
MAC De ZEEUWEN
bij onze vereniging die autopuzzelritten in Zeeland uitzet. Voor iedereen die van een uitdaging houdt en met de auto op een uitdagende manier van de Zeeuwse omgeving wil genieten.
Welkom
John Terpstra besteedt extra aandacht aan opdrachten in een rit voor minder ervaren rijders (de C-klasse) en heeft een aantal waardevolle tips. <KLIK HIER> Minder ervaren rijders opgelet!! De regels eenvoudig in beeld gebracht                      <KLIK HIER>

Eerste rit gratis

en

3 Euro korting per rit?

Word lid!! <KLIK HIER>
Oplossing Breinbreker Clubblad Oktober 2021                      <KLIK HIER>
De persconferentie van 16 september heeft het voor de meeste verenigingen nog niet echt veel duidelijker gemaakt wat nu wel en niet kan. De anderhalve meter regel is nu de eigen verantwoordelijkheid van de uitbaters en er moet gecontroleerd worden op QR-code en/of alternatieven om toegang te mogen verlenen. Het is naar ons idee nog steeds niet haalbaar om op een verantwoorde manier ritten te organiseren op een wijze zoals jullie dat van ons gewend zijn. Om deze reden hebben we besloten in 2021 geen ritten meer te organiseren en onze energie te steken in een herstart in 2022. Voorjaar 2022 hopen we onze leden te mogen verwelkomen op een Algemene Ledenvergadering, uiteraard met voorafgaand een rit zonder controles, om het nieuwe seizoen weer af te trappen en de banden weer wat nauwer aan te halen met een hapje en een drankje. Onze eerste rit met controles zal, zoals vanouds, de Paasrit zijn op tweede Paasdag waarvoor eenieder weer een uitnodiging mag verwachten.
Uitslagen Coronaritten       <KLIK HIER>
Een moeilijk besluit